Sve spremno! Miljana Kulić otkrila sve detalje svadbe!

5e83a3e3-4dd8-4933-902b-63ed0a0a0a64-screenshot-14-previewOrg.png

Iako su najavili “svadbu vijeka” pred kamerama rijalitija “Zadruga 3”, Miljana Kulić sada ističe da je moguće da će doći do promjene planova.

– Zola i ja smo se šalili da ćemo se brzo vjenčati. Nije istina da će se to desiti tako brzo, ali je sigurno da ćemo to nekad uraditi. Istina je da postoji mogućnost da ćemo se vjenčati u “Zadruzi”, ali to zavisi od uslova koje će nam produkcija ponuditi – izjavila je rijaliti zvijezda za “Alo”.

– Ako nam produkcija ne ispuni zahtjeve, najmanji je problem da se uzmemo van rijalitija i na intiman način krunišemo našu ljubav.

– Došli smo u moj rodni grad kako bih bila malo sa porodicom. Sin Željko je malo sa mnom, malo sa mojim roditeljima. Plašim se korona virusa i mogućnosti da se zarazim, ali slagala bih kada bih rekla da mi nije mnogo ljepše napolju nego u rijalitiju – dodala je Miljana.

– Ni Zola ni ja nemamo ništa protiv toga da se vratimo, ali vidjećemo šta će biti. Uživamo, mnogo se manje svađamo otkad smo napolju, a to je najvažnije. (novi.ba/foto:print screen novi.ba)

Odgovori

scroll to top